Menu

Vitaliteitsmarkt

Geslaagde eerste vitaliteitsmarkt 15 juni 2019

Samen met meer dan 20 Zeeuwse ondernemers, gemeente en andere samenwerkingspartners werd de eerste vitaliteitsmarkt van Oostkapelle georganiseerd. Toeristen en Zeeuwen lieten zich inspireren door lezingen en namen deel aan workshops, zoals Mindful Run en tai chi. Het evenement bleek een schot in de roos, waarin het beste wat Zeeland te bieden heeft op het gebied van zilte zaligheden en producten die helpen bij behoud van een gezonde leefstijl werden aangeboden. Voorbeeld hiervan is de gestoomde mossel en de mogelijkheid om je voeten te laten verwennen middels een voetmassage.

 

 

Gelijktijdig met de vitaliteitsmarkt, werd ook de Challenge Day georganiseerd. Dit evenement, van Stichting Zeeland in Beweging, startte bij natuurmuseum Terra Maris. Voor alle lopers was de Challenge Day  de afsluiting van een intensief leefstijlprogramma. In het kader van vitaliteit is het fantastisch dat zoveel deelnemers mee wandelde en na afloop konden ontspannen op de vitaliteitsmarkt.

Na deze vrolijke middag ging iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag. Zodat je jezelf ook thuis nog eens een keer kunt verwennen. ‘Volgens de organisatie, mede in handen van SportZeeland, is dit een fantastisch evenement voor heel Zeeland. Wat ons betreft organiseren we dit ook in de andere 12 gemeenten, aldus Patrick Vader’.

 

De slotdag van de Zeeland In Beweging Challenge was eigenlijk een compleet vitaliteitsfeestje! De deelnemers van de Zeeland In Beweging Challenge kunnen terugkijken op een geslaagde challenge-periode, maar zeker op een prachtige Finale-dag! Het weer was goed, de routes waren prachtig, en op de vitaliteitsmarkt werden de deelnemers ook nog eens in het zonnetje gezet door de verschillende ondernemers! Deze combinatie Challenge-Day en Vitaliteitsmarkt blijkt een unieke vorm van samenwerking en verbinding tussen verschillende organisaties, initiatieven en deelnemers, een evenement wat voor herhaling vatbaar is! 

 

Deze onderstaande bedrijven/organisaties waren ook aanwezig op de vitaliteitsmarkt.

Gemeente Vlissingen   Benu Apotheek      Koole Sport     Podotherapie Verduin  Hallux   Zorgstroom                                      
Dekker Groenthandel        Steamgroup Seafood   Sinke Schoenmode       Dietoke   Kembang     Fysio Rozengracht                                                                        
Novo Nordisk    Club Vief        Diabeters Cafe         Longfonds        Welzijn Veere  
Hand on massage   Golf Domburg      Zeeland In Beweging        Minfulrun    Eigen kans   Luisterlicht    Sail