Menu

Vitaliteitsmarkt

Kom ook naar de  vitaliteitsmarkt op 15 juni 2019

Voeding, gezondheid, workshops en nog veel meer. Dat wil je niet missen!

 

Voor wie van eten, kleding, schoonheidsbehandelingen en wandelen houdt, hoeft zich tijdens de vitaliteitsmarkt niet te vervelen. De vitaliteitsmarkt, die voor de eerste keer georganiseerd wordt in het kader van het SAIL project, wil mensen inspireren en enthousiasmeren om gezonde keuzes te maken.  Deze markt is speciaal voor alle Zeeuwen en toeristen en een dagje uit voor het hele gezin. Inschrijving opent binnenkort op deze pagina!

Van hapjes en drankjes tot aan gezondheidscheck

Het vitaliteitsplein zal ingericht worden met meer dan 20 ondernemers uit Walcheren.
Maak kennis met Mindful Run of laat je voeten nakijken door een podotherapeut en laat je verrassen met gezonde hapjes en drankjes. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni in de tuin van  Terra Maris, museum voor natuur en landschap te Oostkapelle. Het begint om 09.30 en zal eindigen om 14.00 uur.

Vitaliteitsmarkt werkt samen met  Zeeland in beweging

15 juni is niet alleen de vitaliteitsmarkt, maar ook de Challenge Day van Stichting Zeeland in Beweging!  Dit evenement is het slotstuk van een leefstijlprogramma van enkele maanden, waarbij onder begeleiding gewerkt is met het behalen van het einddoel.  Wil je ook graag 3,5, 12 of 30 km wandelen? Je kunt je nog inschrijven via Zeeland in Beweging.

Workshops:

Enkele workshops van de vitaliteitsmarkt zijn al bekend, zie onderstaand en schrijf je in!
1. Mindful Run
Een combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken en (hard) lopen in de Zeeuwse natuur.

Andere workshops worden spoedig bekend gemaakt.

 

Bedrijven die aanwezig zijn op Vitaliteitsmarkt:

PMC In Balans

Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation om mensen met diabetes te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. De challenge duurt 16 tot 20 weken waarin lokale zorg- en sportprofessionals één keer per week samen met deelnemers wandelen. De afsluitende kilometers worden met alle deelnemers afgelegd op het Nationale Diabetes Challenge Festival. Dit vindt in 2019 plaats op 28 september in Den Haag. 
 

Meer bedrijven worden spoedig bekend gemaakt.

 

Praktische informatie vitaliteitsmarkt

Bezoekers kunnen zich aanmelden voor workshops, lezingen en adviezen op de vitaliteitsmarkt. Voor het hele programma klik hier en meld je aan voor een van de vele activiteiten die deze ochtend worden georganiseerd.
09.30 – 15.00 – natuurmuseum TerraMaris
Duinvlietweg 6 4356 ND Oostkapelle