Menu

Talentboost

Wat is TalentBoost?

TalentBoost daagt ondernemers uit om sporttalenten te steunen. Zo kun je als ondernemer je binding met Zeeland heel helder, concreet, nuttig en op een aansprekende manier laten zien. Het gaat tenslotte niet alleen om sport, maar ook om onze jeugd, onze maatschappij en de toekomst van Zeeland.

Het doel van TalentBoost is om talenten hier te ontdekken, te erkennen en ze alle kansen op een optimale ontwikkeling te bieden en meer mogelijkheden in Zeeland.

TalentBoost is geïnitieerd door de Provincie Zeeland en SportZeeland. De coördinatie ligt in handen van SportZeeland en maakt onderdeel uit van TeamNL en het Centrum voor Topsport en Onderwijs Zuid. TalentBoost wil zich veel breder inzetten en richt zich op de lange termijn, op de hele breedte van het veld en op alle talenten in plaats van op individuen die zich tijdelijk in de kijker weten te spelen. Het is in het belang van Zeeland dat we jongeren hier, in onze eigen provincie, sportief perspectief bieden.  

 

Ondernemen is topsport. Juist daarom hebben onze Zeeuwse sporters jou nodig om zich binnen de eigen provincie te ontwikkelen tot (internationale) toppers. Samen tillen we de faciliteiten, de events, de coaching en begeleiding naar een hoger level. En daar krijg je ook wat voor terug.

 

Bekijk hier de oproep van gedeputeerde Jo-Annes de Bat om deel te nemen aan TalentBoost.

Pakket TalentBoost

Sponsorpakket (€ 5.000,-) *

  • Lid van De TalentBoost Businessclub;
  • Tien kaarten voor het Zeeuws Topsportgala;
  • Interview in het jaarlijks magazine;
  • Logovermelding tijdens events en op de website;
  • VIP-kaarten tijdens Zeeuwse topsportevents;
  • Sportclinic door Zeeuwse (ex)topsporter;
  • Tools om deelname zelf onder de aandacht te brengen;
  • Supporter Jeugdsportfonds Zeeland.

* Gedeeltelijke bartering behoort tot de mogelijkheid

De eerste partners zijn aangesloten!

Interview Sam van 't Westende

Contact

Neem contact op via SportZeeland: 0113-277133 of info@sportzeeland.nl