Menu

Sport Verenigt Zeeland Challenges voor ouderen

Welkom op het platform challenges voor ouderen

 

De coronacrisis en daarbij horende maatregelen hebben ook veel impact op ouderen in Zeeland. Blijven bewegen zorgt ervoor dat je weerstand en mentale gezondheid op peil blijven. Op deze pagina delen we relevante informatie en we inspireren ouderen om ook vanuit thuis te blijven bewegen met verschillende sport- en beweegchallenges. 

 

  

 

Met de beweegapp Fitavie proberen we ouderen te stimuleren om meer te bewegen. De oefeningen zijn gericht op de alledaagse handelingen, waardoor ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Alle oefeningen zijn thuis uit te voeren en dat komt goed uit tijdens deze periode. Benieuwd naar de oefeningen? Bekijk dan de filmpjes! Doe de oefeningen uit de filmpjes achter elkaar en je hebt een prima work-out!  

 

 

Let wel op: Raadpleeg een fysiotherapeut of huisarts wanneer je twijfelt of je mee kunt doen of je een oefening niet helemaal uit kunt

voeren.

Let op: Deze oefening wordt uitgevoerd vanaf de grond. Bepaal voor jezelf (of in overleg met de huisarts of fysiotherapeut) of je in staat bent deze oefening uit te voeren. 

 

Meer weten over Fitavie? Bekijk de website via : fitavie.nl

 

 

Ook Happy Fitness heeft een filmpje gemaakt. Check het filmpje voor een Pilates work-out!
Let op: Raadpleeg een fysiotherapeut of huisarts wanneer je twijfelt of je mee kunt doen of je een oefening niet helemaal uit kunt voeren.