Menu

Zeeland in Actie - THUISMARATHON voor KWF

03 juni 2020

Het is genoegzaam bekend dat de DELTA Ride for the Roses dit jaar vanwege de coronaproblemen niet kan doorgaan. Dat heeft grote consequenties voor KWF. Maar niet alleen de DELTA Ride for the Roses gaat niet door; ook alle andere grote evenementen zoals bijvoorbeeld Alpe d'Huzes zijn geannuleerd! Voor KWF is dat een strop en loopt miljoenen euro's aan donaties mis. Dit heeft zodoende consequenties voor de onderzoeken naar de oorzaken van kanker.

 

 

Eddie Bogaert, Martin Slingenberg en Ming Gilbert zijn op het idee gekomen om een actie te starten. Vanwege de coronaproblemen mag dat niet door het organiseren van een evenement. Maar er is een ander initiatief bedacht! 

 

Iedereen kan individueel een uitdaging voor zichzelf bedenken en die uitvoeren, waarbij je je familie en vrienden vraagt om te sponsoren. Als we dat massal in Zeeland uitvoeren, kan er toch een leuk bedrag worden overgemaakt aan KWF.

 

Het gevecht tegen kanker mag niet stoppen! De actie loopt tot in de maanden juni, juli en augustus 2020. 

 

Deze actie is aangehaakt bij een nagenoeg soortgelijk initiatief van KWF zelf, te weten de actie THUISMARATHON. Daar is van alles over te lezen op de website van KWF, www.KWF.nl

 

Deze actie die onder de papaplu van THUISMARATHON hangt, heet ''Zeeland in Actie'' 

 

Er kan op verschillende manieren gesteund worden:

  1. Wordt via deze pagina teamlid van het team, bedenk een mooie uitdaging en vraag je omgeving om je te steunen;
  2. Doneer rechtstreeks via deze link en steun de actie. 

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met: 

Eddie Bogaert

06-14842150

zonbog@zeelandnet.nl