Menu

Talentboost Zeeland organiseert webinars Mentale Training

03 juni 2020

Voor sporter met een NOC*NSF talentstatus verzorgt TalentBoost Zeeland op 4 en 9 juni 2020 webinars Mentale training! Naast het fysieke deel is ook het mentale deel van sport enorm belangrijk en daarom bieden wij vanuit TalentBoost de mogelijkheid om hulp in te schakelen van Thijs Rentier, hij is sport- en prestatiepsycholoog en werkzaam in Zeeland.

 

In deze periode vanwege het coronavirus kun je minder trainen of ben je genoodzaakt om anders te trainen. Ook andere activiteiten zijn beperkt. Je normale ritme is verstoord en je doelstellingen vallen veelal weg. Het vraagt aanpassingsvermogen om met deze situatie om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld ontzettend balen dat een bepaalde wedstrijd of toernooi niet door gaat of je kunt jezelf druk maken over het verliezen van je lichaamskracht en techniek. De vraag is: hoe ga je hier precies mee om? En wat kun je in deze periode wél doen om je verder te ontwikkelen?

 

Sporters met een NOC*NSF talentstatus kunnen deze periode aangrijpen om aan de slag te gaan met zijn/haar mentale weerbaarheid.