Menu

Racefiets ZWW6D uitgereikt

05 december 2017

Op maandag 4 december 2017 werd de racefiets van de Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse verloting uitgereikt. De directrice van de Sint Jozefschool in Vlissingen was de gelukkige winnaar. Gedeputeerde Jo-Annes de Bat mocht de fiets uitreiken en kreeg hierbij hulp van de kinderen.

 

De Zeeuwse Wieler Wind Zesdaagse (ZWW6D) was het nieuwe fietsevenement dat afgelopen zomer heeft plaatsgevonden. In zes weekenden werden zes uitdagende en winderige routes door Zeeland gereden. Elke etappe bestond uit twee routes, één voor wielrenners en één voor recreatieve deelnemers. Zo kon iedereen op zijn of haar eigen tempo fietsen en genieten van de omgeving. 

 

Alle deelnemers maakten kans op een racefiets. De verloting is gedaan door gedeputeerde Jo-Annes de Bat tijdens een werkbezoek aan SportZeeland. Het filmpje hiervan is terug te vinden op onze Facebookpagina.

 

De ZWW6D is een samenwerking tussen recreatie(ondernemers), VVV Zeeland, Provincie Zeeland, VVN, fietsclubs en –organisaties en SportZeeland. Voor meer informatie: www.sportzeeland.nl/ZWW6D.