Menu

Kick-off lokaal sportakkoord Middelburg

23 december 2019

Kom in beweging en denk mee!

Tijdens deze avond willen we actuele vraagstukken, uitdagingen en toekomstige opgaves op het gebied van Sporten en Bewegen benoemen. Het doel is om voor 1 juli 2020 tot een Lokaal Sportakkoord te komen waarin we afspraken maken over hoe we voor iedereen in Middelburg, van jong tot oud, een leven lang plezierig kunnen sporten en bewegen.

Ben jij actief bij een sportvereniging of sportaanbieder, ben jij werkzaam als bijvoorbeeld fysiotherapeut, lifestylecoach, sporttrainer, huisarts of ben je een betrokken burger in onze gemeente Middelburg met ideeën op het gebied van Sporten en Bewegen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat vind jij belangrijk en waar heb jij behoefte aan? Deze avond wordt iedereen de gelegenheid geboden om hier met elkaar over te discussiëren.

 

Programma

19.00 uur Inloop
19.30 uur Opening door Wethouder Sport Chris Simons 19.35 uur Aftrap met gastsprekers
- Patrick Vader (projectleider SportZeeland)
- Peter de Doelder (huisarts Middelburg)
20.00 uur Proces Lokaal Sportakkoord 20.15 uur Samen aan de slag met de ambities uit het Zeeuws Sportakkoord
21.15 uur Afsluiting 21.30 uur Hapje en drankje in de foyer

Locatie

Schouwburg Middelburg, Molenwater 99, 4331 SG Middelburg.

 

 

Aanmelden

Wil jij bij de Kick-off Lokaal Sportakkoord aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link.  óf stuur voor 21 januari 2020 een e-mail met je naam, organisatie en telefoonnummer naar d.winne@middelburg.nl Geef in deze mail ook een voorkeur voor thematafel aan. Meer informatie over de thema’s is terug te vinden in het Zeeuws Sportakkoord via deze link.

Kun je er niet bij zijn op 28 januari, maar wil je wel meedenken en blijf je graag op de hoogte? Laat dit dan ook weten via dit formulier

Graag tot ziens op dinsdag 28 januari 2020 in de Schouwburg in Middelburg!