Menu

Jennifer versterkt team SportZeeland

06 februari 2020

Hierbij leest u een stukje over Jennifer van de Velde, stagiaire bij SportZeeland. Ik ben 23 jaar oud en woon in Zierikzee. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Sportkunde. Deze opleiding volg ik aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen.

 

 

In mijn vrije tijd fitness ik regelmatig, ik doe dan voornamelijk krachttraining maar daarnaast ook cardio. Ook ben ik een fanatieke skiër en ga ik vaak op wintersport in Oostenrijk. Ik vind het super om buiten in de sneeuw, het liefst met een zonnetje, lekker actief bezig te zijn.

 

 

Momenteel volg ik mijn afstudeerstage bij SportZeeland. Ook heb ik vorig schooljaar bij SportZeeland mijn stage gedaan. Ik heb het hier altijd erg naar mijn zin gehad, daarom wilde ik dit jaar hier ook gaan afstuderen. In de periode van september 2019 t/m mei 2020 volg ik de afstudeerstage. Hierna hoop ik uiteraard afgestudeerd te zijn en een mooie baan te vinden op gebied van sport, bewegen en gezondheid. Momenteel ben ik bezig met het onderzoeksverslag, wat gaat over de Buurtsportcoach Academy Zuid en de behoeften van direct leidinggevenden van buurtsportcoaches met betrekking tot deze Academy. De Buurtsportcoach Academy is een platform dat wordt opgezet voor professionals binnen de sport. Het platform zal verschillende vormen van scholing gaan aanbieden. Dit gaat om buurtsportcoaches maar ook andere professionals uit bijvoorbeeld het onderwijs of de zorg, die werkzaam zijn binnen het werkveld van sport en bewegen. Hier ga ik de komende tijd aan werken.

 

Namens SportZeeland wensen we Jennifer heel veel succes met haar afstudeerstage. We zijn benieuwd naar de onderzoeksresultaten.