Menu

In gemeente Tholen wordt al 5 jaar gewandeld middels Elke Stap Telt

15 april 2019

Op 10 april 2014 startte de eerste wandelgroep in gemeente Tholen middels de interventie Elke Stap Telt in Sint - Annaland. Inmiddels wandelen nog steeds vier groepen, waarbij variatie mogelijk is. Groep 1 loopt ongeveer 1/1/2 km met eventuele hulpmiddelen zoals rollator en of rolstoel. groep 2 loopt ruim 3 km en groep 3 en 4 lopen meer dan 5 kilometer. De wandelgroepen bestaan op dit moment uit 31 ingeschreven deelnemers waarvan 14 deelnemers vanaf het begin. In totaal hebben er 43 personen mee gelopen in de loop van de jaren.

Deelname aan deze wandelmiddagen is gratis. Wel wordt een kleine bijdrage van de deelnemers verwacht bij de koffie/thee.
Het resultaat is dat er met plezier gewandeld wordt in Sint-Annaland en dat we als neven activiteit diverse keren per jaar ook nog gezamelijk gaan eten in het restaurant Zorgcentrum De Schutse alles ten goede van de saamhorigheid en gezelligheid.

Het eerste lustrum is uitbundig gevierd met alle wandelaars, gemeente Tholen en SportZeeland. Op naar het volgende lustrum.
Meer weten over Elke Stap Telt. Klik hier.