Menu

Focus op Golf - een sportieve manier van omgaan met je beperking

04 maart 2019

Op zaterdag 23 maart 2019 is een golfclinic gepland op De Goese Golf voor mensen met een beperking. Een golfprofessional leert u de eerste beginselen van de golfsport.

Start 13.00 uur.

 

Als je minder gemakkelijk beweegt, of zelfs gedeeltelijk verlamd bent dan lijkt sporten bijna onmogelijk. Lekker bewegen en onder de mensen komen is dan een stuk minder vanzelfsprekend. 

Focus op Golf is een initiatief van enkele enthousiaste golfers uit Zeeland i.s.m. De Goese Golf.

Golf is voor iedereen te leren, ook al heb je nooit gegolfd en ben je fysiek beperkt of verminderd belastbaar. Je kan golf op je eigen niveau leren en beoefenen. Het is goed voor  je gehele conditie en  ook een belangrijk middel  om sociale contacten te onderhouden of opnieuw op te doen.

 Onder leiding van een gespecialiseerde golfprofessional kun je de eerste beginselen van de golfsport uitproberen.

Wanneer je plezier hebt in het golfspel en door wilt gaan, kan je begeleid worden naar het behalen van baanpermissie en eventueel ook actief lid worden van de Goese Golf.

Focus op Golf is een goede revalidatie mogelijkheid voor mensen die willen blijven bewegen na bijv. een beroerte,  hoofdletsel, de ziekte van Parkinson, MS of andere problemen met het bewegingsapparaat.

Inmiddels biedt  Focus op Golf sinds 1 jaar lessen en begeleiding aan bij golf voor mensen met een beperking.

Geïnteresseerd ? Kom gerust kijken bij de golfclinic.

Een begeleider meenemen kan natuurlijk altijd. Kosten: via fondswerving vindt een bijdrage in de kosten plaats. Deelname kost € 10,-

Voor meer informatie en aanmelding kan contact  worden opgenomen met de receptie van De Goese Golf  |   0113 229 557   |  info@goesegolf.nl  of via de website.