Menu

Faasse & Fermont biedt Goese kinderen sport- of cultuurkans

20 december 2019

Makelaarskantoor Faasse & Fermont uit Goes ondersteunt de doelstelling van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland: Een sportkans voor ieder kind! Daarom heeft het kantoor besloten een donatie te doen aan het Jeugdfonds waardoor er in 2020 maar liefst vijftien kinderen uit Goes een jaar lang deel kunnen nemen aan sport of cultuur.

 

 

Op vrijdag 20 december is de cheque uitgereikt door directeur Paul Fermont aan bestuurslid, Jon Herselman van het fonds. Faasse & Fermont vindt het belangrijk dat ieder kind een sportactiviteit naar keuze kan doen. De overhandiging vindt plaats in bijzijn van enkele rugbyers van rugbyvereniging Tovaal, de vereniging waar het makelaarskantoor ook hoofdsponsor is.

Het fonds is erg blij met de donatie, in 2019 ontvingen bijna 3.000 Zeeuwse kinderen een sport- of cultuurkans. Het is de ambitie van de stichting dat ieder kind In Zeeland deel kan nemen aan sport of aan cultuur, ook als ouders dat niet kunnen betalen. In Zeeland groeien bijna 6.000 kinderen op in armoede.