Menu

Behoeftepeiling buurtsportcoach. Jouw input is hard nodig!

29 oktober 2019

De combinatiefunctionaris/buurtsportcoach is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het vak heeft zich dan ook in sneltreinvaart ontwikkeld en dat zal het ook nog wel even blijven doen. Dit vraagt veel van de huidige professional, van jou dus. Wil jij je blijven ontwikkelen, dan is het belangrijk om verder te lezen!

 

Jouw mening

Het programma LAB* (Landelijke Academie Buurtsportcoaches) is erop gericht om doorlopend bij- en nascholing bij jou in de buurt te organiseren. Of het nu gaat om kennis van nieuwe doelgroepen, persoonlijke ontwikkeling of vaardigheden en competenties die bij de buurtsportcoach horen. Met jouw input kunnen we die ondersteuning bieden waar jij behoefte aan hebt! Daarom is een uitgebreide vragenlijst opgesteld.

 

De vragenlijst

Het invullen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Deelname is niet verplicht, maar wordt wel heel erg op prijs gesteld. De sluitingsdatum is 20 november 2019.

Je kunt de vragenlijst invullen via deze link

 

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

 

 

*Dit onderzoek is een samenwerking van de Landelijke Academie Buurtsportcoaches (LAB) en de consortiumpartners van het SIA-RAAK project ‘de buurtsportcoach als katalysator van beweegvriendelijke buurten’.