Menu

App Uniek Sporten trekt steeds meer Zeeuwse bezoekers

10 mei 2019

Het regionale aanbod voor sport- en beweegactiviteiten voor mensen met een beperking in Zeeland, is  online snel én overzichtelijk te vinden via de website en app: Uniek Sporten. Steeds meer Zeeuwse sporters weten de app Uniek Sporten te vinden. Afgelopen maand is de applicatie ruim 862 keer bezocht. De meeste bezoekers zoeken een sport die bij hen past, maar ook andere onderwerpen als sportadvies en financieel zijn populaire pagina's.

 

 

De Zeeuwse gemeenten vinden het belangrijk dat ale inwoners uit de regio kunnen bewegen en sporten, ieder op zijn of haar eigen niveau. Voor mensen met een beperking is gebleken dat het soms lastig is een sport of activiteit te vinden, die bij hen past. Daarom werken de gemeenten onder de noemer ‘Grenzeloos Actief'  samen om vraag en aanbod voor aangepast sporten beter te matchen. De aansluiting bij de landelijke website Uniek Sporten helpt daarbij. Naast het regionale sportaanbod is op de website informatie te vinden over sportadvies, financiering, hulpmiddelen en vervoer.

 

 

App Downloaden
De app van Uniek Sporten bevat veel informatie en mogelijkheden rondom sporten en bewegen voor mensen met een handicap! Meer informatie over Uniek Sporten? Neem contact op met Joost Hopmans - Consulent Sport en Bewegen SportZeeland.