Menu

Nieuws

01 september 2020

CULTUUR@CRUYFFCOURTS VAN START IN MIDDELBURG EN VLISSINGEN

Kinderen maken kennis met cultuur in de wijk

 

 

 

Lees verder

28 juli 2020

Wandel jij met ons mee?

In 10 weken uw gezondheid verbeteren met verschillende startniveaus van beginner tot geoefende wandelaar!

Lees verder

14 juli 2020

TASO-regeling voor sportvereniging gepubliceerd

10 juli is de beleidsregel van de Minister voor Medische Zorg van 30 juni 2020 tot tegemoetkoming in de schade geleden door amateursportorganisaties door de maatregelen ter bestrijding van de verdere verspreiding van COVID-19 (Beleidsregel tegemoetkoming amateursportorganisaties COVID-19) in de S

Lees verder

14 juli 2020

Lancering Lange Afstand fietsroute

De afdeling Routebureau van VVV Zeeland heeft - in samenwerking met Stichting Landelijk Fietsplatform en in opdracht van Provincie Zeeland - ervoor gezorgd dat de vernieuwde Langeafstand Fietsroute (LF) Kustroute is bewegwijzerd op het traject langs de Zeeuwse kust.

 

Lees verder

14 juli 2020

Adviseur Lokale Sport helpt bij versterken sportclubs, kaderleden en vrijwilligers

Lees verder

25 juni 2020

Alle sportaccommodaties per 1 juli weer open!

De Nederlandse regering heeft op 24 juni aangekondigd dat per 1 juli alle sportaccommodaties weer open mogen en dat ook senioren onderling tijdens het sporten geen anderhalve meter afstanden meer hoeven te houden, waardoor het organiseren van wedstrijden dan weer mogelijk is.

Lees verder

28 april 2020

Sportprotocol verantwoord sporten kinderen en jeugd beschikbaar

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht.

Lees verder

24 maart 2020

Update coronavirus 24 maart

In navolging van zondag 17 maart jl., doet de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) in relatie tot sport- en beweegactiviteiten u hieronder aanvullende informatie toekomen. Hierin zijn de aanscherpingen van gisteravond zoveel mogelijk meegenomen.

Lees verder

05 november 2019

Hulst voor Elkaar en kinderopvang Tivoli starten Sport BSO

Sport en kinderopvang gaan goed samen! Kinderopvang De Tivoli en Stichting Hulst voor Elkaar beginnen samen De Sport Club in de gemeente Hulst. Vanaf 14 november gaan kinderen aan de slag met verschillende sporten onder professionele begeleiding.

 

Lees verder

29 oktober 2019

Behoeftepeiling buurtsportcoach. Jouw input is hard nodig!

De combinatiefunctionaris/buurtsportcoach is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het vak heeft zich dan ook in sneltreinvaart ontwikkeld en dat zal het ook nog wel even blijven doen. Dit vraagt veel van de huidige professional, van jou dus.

Lees verder

Pagina's