Menu

Nieuws

05 december 2018

Gezondheidschecks voor inwoners 's Gravenpolder

In samenwerking met Gemeente Borsele, Borsele Beweegt en huisartsenpraktijk 's-Gravenpolder organiseert SportZeeland gezonheidschecks voor alle inwoners boven de 18 jaar.

Lees verder

27 november 2018

Her-erkenning interventie Elke Stap Telt succesvol verlengd

Sinds 2015 is SportZeeland interventie-eigenaar van het succesvol programma 'Elke Stap Telt'. Met plezier laten we weten dat de erkenning Goed Beschreven met drie jaar is verlengd tot 2020.

Lees verder

27 november 2018

Koop nu het Zeeuws sportboek ''Van Raas tot Rico'' voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Cadeautje nodig voor de feestdagen? Zoek dan niet verder, maar bestel vandaag nog het Zeeuwse sportboek "Van Raas tot Rico'. De opbrengst van het boek gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Lees verder

26 november 2018

Succesvolle bijeenkomst Zeeuws Sportakkoord

SportZeeland is trots dat we als eerste provincie van Nederland een Zeeuws Sportakkoord mogen presenteren in navolging van het Nationaal Sportakkoord. Onder leiding van Gert van 't Hof werden op donderdag 22 november jl. de thema's en ambities gepresenteerd.

Lees verder

20 november 2018

Regeling specifieke uitkering sport

Om sport en beweging te stimuleren kunnen gemeenten, sportverenigingen en sportstichtingen de btw die aan hen in rekening wordt gebracht in aftrek brengen. Dit recht op aftrek komt met ingang van 1 januari 2019 te vervallen.

Lees verder

20 november 2018

Gouden schoolkantine schalen

Alle schoolkantines van de Mondia Scholengroep hebben een gouden Schoolkantine Schaal 2018 van het Voedingscentrum verdiend.
Hiermee laten zij zien dat de schoolkantines gezond zijn ingericht.

Lees verder

13 november 2018

Walking Football-toernooi Zeeland

Het eerste Walking Football-toernooi is een feit. Op vrijdag 19 oktober hebben zestien teams het tegen elkaar opgenomen op het terrein van v.v. de Meeuwen in Zoutelande. Tot het deelnemersveld behoorde het Oldstar Walking Football team met o.a. Sjaak Swart, Kees kist en Dick Schoenaker.

Lees verder