Menu

Nieuws

18 februari 2019

Inwoners 's Gravenpolder zijn enthousiast over gratis fitheidstest

Op dinsdag 29 januari en donderdag 7 februari zijn voor de eerste keer de fitheidstesten uitgevoerd bij inwoners van ’s Gravenpolder. SportZeeland heeft de fittesten gecoördineerd in samenwerking met Gemeente Borsele, huisartsenpraktijk ‘s – Gravenpolder en Indigo.

Lees verder

18 februari 2019

Evenementenkalender SporteventsZeeland online

In 2019 kunnen we in Provincie Zeeland volop genieten van topsportevenementen.

Lees verder

18 februari 2019

Elke Stap Telt groep in Kloetinge van start

Elke Stap Telt is een project waarbij we in 10 weken werken aan de condtie van deelnemers. In Kloetinge start een nieuwe wandelgroep. De instaptest van het project is op vrijdag 8 maart.

Lees verder

14 februari 2019

Ride for the Roses: de inschrijving is open!

Na vijf jaar keert de Ride for the Roses weer terug in Zeeland. Op 15 september stappen duizenden mensen op de fiets om een versnelling in kankeronderzoek teweeg te brengen.

Lees verder

14 februari 2019

7 maart Ondertekening Zeeuws Sportakkoord

Op donderdag 7 maart wordt het Zeeuws Sportakkoord ondertekend en tevens vindt dan de 30e editie van het Zeeuws Topsportgala plaats. 

Lees verder

25 januari 2019

Hall of Fame winnaars voorgaande jaren

Dit jaar wordt het Zeeuws topsportgala voor de 30e keer georganiseerd. klik hier voor de Hall of Fame van sporter van het jaar.

Lees verder

25 januari 2019

Hall of Fame winnaars verstandelijk en lichamelijk beperkten

Dit jaar wordt het Zeeuws Topsportgala voor de 30e keer georganiseerd. Van 1997 t/m 2016 waren verstandelijk en lichamelijk beperkten samengevoegd bij de uitreiking sporter van het jaar. Vanaf 2006 zijn er twee aparte uitreikingen.

Lees verder

25 januari 2019

Hall of Fame Zeeuws Topsportgala man/vrouw/sporttalent

Dit jaar wordt het Zeeuws Topsportgala voor de 30e keer georganiseerd. In de categorie sportman, sportvrouw en talenten zijn verschillende winnaars geweest.

Lees verder

25 januari 2019

Hall of Fame Zeeuws Topsportgala sportploeg van het jaar

Dit jaar wordt het Zeeuws Topsportgala voor de 30e keer georganiseerd. Vorig jaar won Oemoemenoe. Klik hier voor de Hall of Fame van de afgelopen jaren.

Lees verder

16 januari 2019

Succesvolle themabijeenkomsten Zeeuws Sportakkoord

Op 14 en 15 januari vonden de bijeenkomsten over de thema's van het Zeeuws Sportakkoord plaats. Diverse partijen spraken met elkaar over actieplannen om de ambities te realiseren. De komende week zal SportZeeland het uitvoeringsprogramma samenstellen en delen met haar partners.

Lees verder

Pagina's