Menu

Nieuws

05 december 2019

Hall of Fame

Op donderdag 13 februari 2020 reiken we voor de 31e keer de sportwaarderingsprijzen uit aan Zeeuwse topsporters. Bekijk hier wie de afgelopen vijf jaar de prijzen in ontvangst mochten nemen.

Lees verder

05 december 2019

Basisschool de Oostvogel aan de slag met het thema Voeding

Wat doet een Gezonde School-adviseur? Saskia van den Brand geeft een inkijkje in de ondersteuning van scholen in Zeeland. Daar werkt GGD Gemeentelijke gezondheidsdienst Zeeland in samenwerking met SportZeeland aan meer Gezonde Scholen. 

Lees verder

05 december 2019

Vooraankondiging Subsidie Kleine Beweegsubsidie

Om extra in te zetten op bewegen voor kinderen van nul tot vier jaar komt er een kleine stimuleringssubsidie voor professionals.

Lees verder

26 november 2019

Bronzen certificaat uitgereikt aan VV Zeelandia Middelburg

Zeelandia Middelburg mocht op 25 november - als eerste vereniging van Zeeland - het bronzen certificaat 'Gezondere sportkantine' van Team:Fit ontvangen.

Lees verder

26 november 2019

Alle Zeeuwse gemeenten doen mee aan Brede regeling Combinatiefuncties

Voor 2019 tot en met 2022 doen 347 gemeenten mee aan de Brede regeling Combinatiefuncties en ook alle dertien Zeeuwse gemeenten. Zij realiseren samen 3400 fte aan buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en cultuurcoaches.

Lees verder

26 november 2019

Motorische screening bij basisschool leerlingen Schouwen - Duiveland van start

25 november zijn we in Zeeland gestart met de motorische screening van alle basisschoolleerlingen op gemeente Schouwen - Duiveland. Dit is een onderdeel van het Zeeuws Sportakkoord.

Lees verder

26 november 2019

Maak een koningsmatch

Op vrijdag 17 april 2020 vindt de 8e editie van de Koningsspelen plaats. Wilt u als school hulp bij de organisatie van de Koningsspelen 2020? Misschien kan een sportvereniging of sportaanbieder bij u in de buurt helpen.

 

Lees verder

05 november 2019

Hulst voor Elkaar en kinderopvang Tivoli starten Sport BSO

Sport en kinderopvang gaan goed samen! Kinderopvang De Tivoli en Stichting Hulst voor Elkaar beginnen samen De Sport Club in de gemeente Hulst. Vanaf 14 november gaan kinderen aan de slag met verschillende sporten onder professionele begeleiding.

 

Lees verder

04 november 2019

Leuk Zeeuws biedt sport- en cultuurkans voor tien kinderen in Zeeland

29 oktober mocht Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland een cheque van € 2.500,- in ontvangst nemen van Leuk Zeeuws.

 

Lees verder

29 oktober 2019

Behoeftepeiling buurtsportcoach. Jouw input is hard nodig!

De combinatiefunctionaris/buurtsportcoach is niet meer weg te denken uit de samenleving. Het vak heeft zich dan ook in sneltreinvaart ontwikkeld en dat zal het ook nog wel even blijven doen. Dit vraagt veel van de huidige professional, van jou dus.

Lees verder

Pagina's