Menu

Kenniscentrum Events

Kernsporten Zeeland

Het Kenniscentrum Events Zeeland is dé vindplaats van kennis en expertise van sportevenementen op het gebied van de drie Zeeuwse kernsporten: watersport, beachsport en wielersport. Daarnaast biedt de website ondersteuning aan organisatoren van (sport) evenementen bij het professionaliseren en upgraden van het evenement. 

 

Evenementenkalender

De website bevat een evenementenkalender waarin alle kernsportevenementen overzichtelijk worden gepresenteerd. Hierbij kan worden geselecteerd op verschillende criteria, zodat u snel een overzicht op maat te zien krijgt.

 

Toolbox

Ook heeft de website een toolbox waarin documentatie over het organiseren van evenementen en allerhande zaken die daarbij aan de orde komen, worden gepresenteerd. Hiermee willen we praktische en toepasbare informatie beschikbaar stellen om organisatoren te ondersteunen bij het professionaliseren van hun evenement. Het gaat om kennis en ervaring die direct in de praktijk toepasbaar is, zoals instrumenten, draaiboeken, voorbeelden, handleidingen, checklists en tips & trucs voor het organiseren van een evenement.  

 

Laatste nieuws

Naast evenementen en tools vindt u ook het laatste nieuws over de kernsportevenementen, stakeholders en berichten uit de media op de website.

 

Stel uw vraag

Via het contactformulier kunt u, aan ons professioneel E-team, uw vraag stellen op het gebied van watersport, beachsport of wielersport.

 

Kenniscentrum Events Zeeland

Ga naar www.sporteventszeeland.nl om het Kenniscentrum Events Zeeland te bekijken.