Menu

Ouderbijeenkomst TalentBoost voor sporters met NOC*NSF talentstatus

Is de wijze waarop u als sportouder(s) uw kind ondersteunt de meest effectieve? Wat komt er bij kijken om een ‘goede’ sportouder te zijn?

Niet alleen de sportieve omgeving van een topsporter is belangrijk. Ook broers, zussen en vrienden spelen een belangrijke rol in het leven van de topsporter. En de belangrijkste ondersteuner van de sporter? Dat bent U als sportouder(s)! Uit talloze onderzoeken blijkt dat de ouders een belangrijke invloed hebben op de sportieve ontwikkeling van hun kind.

Sportpsychologen Ad Vos, o.a. werkzaam voor Topsport Zuid, en Thijs Rentier, werkt o.a. voor ADO Den Haag, leggen uit hoe u als sportouder maximaal positief kan bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van uw zoon en/of dochter.

Meten is weten! Om u als sportouder maximaal te kunnen adviseren, is het bijzonder nuttig dat u kennis heeft van enkele belangrijke sportpsychologische persoonlijkheidseigenschappen van uw kind. Daarom wordt uw kind uitgenodigd om via de onderstaande link kosteloos de vragenlijst “Sporters Persoonlijkheid’ te maken
 

https://www.buropatroon.nl/zbtp/index.php/sport/doe-de-test

Binnen 2 dagen ontvangt u v ia de mail de resultaten!Wat te doen met de uitslag? Neem de uitdraai van de resultaten (het profiel) mee naar de bijeenkomst.

Aanmelden inclusief het aantal personen voor 15 november 2018 via g.schram@sportzeeland.nl