Menu

Jumpin de Weel 28 juli t/m 2 augustus AFGELAST

AFGELAST!

 

Jumpin’ De Weel is een initiatief van PSV De Weelruiters uit Nisse. De eerste editie is gestart in 2001 met een tweedaags springconcours. Later zijn daar het mennen en de dressuur bijgekomen. Zo is het concours door de jaren heen uitgegroeid tot een sportief hippisch feest. Voor alle informatie over event klik hier.

Het niveau varieert van kinderen die op hun eerste pony’tje rijden tot wedstrijden voor de internationale subtop. De animo om aan de wedstrijden mee te doen is ieder jaar enorm. Vanaf het moment dat deelnemers zich kunnen inschrijven zijn de meeste rubrieken binnen een paar uur volgeboekt.

Het terrein van Jumpin’ de Weel ligt in Nisse, een unieke locatie in het prachtige Zuid Bevelandse landschap. Aan de Ambachtsherendijk is een professionele wedstrijdbodem neergelegd. Er is veel moeite gedaan om het respectvol in te passen in het omringende natuurgebied. Zo zijn er o.a. meerdere soorten bomen aangeplant. 

 

 

Niet alleen paardensport….

Het evenement trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers. Om het aantrekkelijk te maken voor een breed publiek worden er verschillende aanvullende activiteiten georganiseerd. Er is een streekmarkt met allerlei leuke artikelen. Verder is er jaarlijks een gevarieerd aanbod; oogstdemonstraties, uiteenlopende diersoorten zoals Alpaca’s, ezels en konijnen. Spectaculaire shows en diverse demonstraties.

Natuurlijk is er ook allerlei lekkers te eten en te drinken, kortom, het is volop genieten tijdens Jumpin’ de Weel en .... de toegang is gratis. Voor het parkeren wordt een bijdrage gevraagd. Van vrijdag t/m zondag is het parkeren 2,00 en voor een heel weekend 5,00.

Bezoek de 19e editie van Jumpin' de Weel van dinsdag 28 juli tot en met zondag 2 augustus 2020 aan de Ambachtsherendijk in Nisse!