Menu

Ethias Cross Hulst

Wielrennen en Hulst lijken stilaan een meer dan geslaagd huwelijk te zijn. Na drie sensationele edities van de Vestingcross en de Grand Départ van de BinckBankTour afgelopen zomer, kan het niet anders dan dat ook de vierde editie van de Vestingcross een topper wordt. De Vestingcross is echt uitgegroeid tot een uithangbord van onze vestingstad, onze gemeente en zelfs van de Provincie Zeeland.

 

 

Tijdens de laatste editie van de Vestingcross – afgelopen februari – reed kersvers wereldkampioen Mathieu van der Poel onder het toeziend oog van 15.000 uitzinnige toeschouwers voor de derde keer op rij als eerste over de finish van de Vestingcross. Onder een stralende winterzon vonden opnieuw duizenden mensen de weg naar dit unieke parcours op en rond onze Hulster Vestingwerken.

 

 

Het sportspektakel zorgt voor veel promotie. Weet dat nu reeds drie edities na elkaar enkele honderdduizenden mensen live keken naar de wedstrijd op televisie.

De Vestingcross blijft een uitgelezen mogelijkheid om Hulst aan Nederland, Vlaanderen en zelfs ook de rest van de wereld te tonen. Zeker nu de komende editie van de Vestingcross Europa ingaat. Naast VTM in Vlaanderen zendt namelijk ook Eurosport de wedstrijd vanaf dit seizoen live uit!

 

 

De Vestingcross 2020 wordt opnieuw een niet te missen sportevenement. Ditmaal met nieuwe partner Ethias, met hetzelfde fantastische parcours op de vestingwerken van Hulst, opnieuw de crème de la crème van het internationale veldrijden aan de start en ongetwijfeld opnieuw vele duizenden toeschouwers. Dat alles gaat er zeker te weten voor zorgen dat zondag 16 februari 2020 wederom een formidabele dag wordt.

Bij dergelijk topevenement hoort uiteraard een topomkadering. De dames- én heren elitewedstrijden van de Vestingcross/Ethias Cross Hulst zijn live te volgen bij VTM en Eurosport. Dat biedt uw onderneming de unieke mogelijkheid om gedurende een bijna drie uur durende uitzending enkele honderdduizenden tv-kijkers in Vlaanderen

en Nederland en daar buiten te bereiken. Daarnaast hebben de VIP formules van de Vestingcross de laatste jaren een zekere reputatie opgebouwd in wieler- en bedrijfswereld. Uiteraard wordt die lijn in 2020 met veel plezier doorgezet!

 

 

Bekijk het volledige visibiliteits- en hospitality aanbod in deze partnerbrochure en beleef de Vestingcross/Ethias Cross Hulst samen met uw klanten, collega’s, vrienden en/of familie op een unieke manier.

Boek nu je tickets!