Menu

Aanmelden Sport Verenigt Zeeland Challenge

 

Welkom op het verzamelplatform van de Sport Verenigt Zeeland Challenges!

 

Bewegen is een must, daar kan geen twijfel over bestaan. Zeker in deze tijd dat we verplicht veel meer bij huis zijn, niet meer naar de sportclub kunnen, er geen competities en evenementen zijn, en niet zonder nadenken met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen is het van belang om de beweegrichtlijnen in acht te nemen. Ook al ben je thuis, blijf bewegen!

 

De coronacrisis en daarbij horende maatregelen hebben ook veel impact in Zeeland. Juist nu moeten we de krachten bundelen en ervoor zorgen dat Zeeuwen in Beweging blijven.

 

SportZeeland doet daarom een oproep aan alle aanbieders van sport- en beweegactiviteiten, leuke ideeën en nieuwe beweegvarianten voor thuis challenges te delen via het verzamelplatform Sport Verenigt Zeeland.

 

Vul hieronder de gegevens in en wij zullen ervoor zorgen dat jouw filmpje op de volgende site wordt geplaatst: 

www.sportzeeland.nl/sportverenigtzeelandchallenges

 

Heb je de komende periode nog meer filmpjes die anderen inspireren tot bewegen? Vul dan nogmaals onderstaand formulier in en wij zorgen dat jouw filmpje gedeeld wordt!

 

Wanneer het filmpje op YouTube is gezet kunnen wij dit direct op de website plaatsen. Staat het filmpje op een ander kanaal, bijvoorbeeld jullie Facebook pagina, dan zullen wij via een hyperlink doorverbinden naar jullie filmpje.