Menu

TalentBoost

TalentBoost daagt ondernemers uit om sporttalenten te steunen. Zo kun je als ondernemer je binding met Zeeland heel helder, concreet, nuttig en op een aansprekende manier laten zien. Het gaat tenslotte niet alleen om sport, maar ook om onze jeugd, onze maatschappij en de toekomst van Zeeland. Het doel van TalentBoost is om talenten hier te ontdekken, te erkennen en ze alle kansen op een optimale ontwikkeling te bieden en meer mogelijkheden in Zeeland.                                                                                   

TalentBoost is geïnitieerd door de Provincie Zeeland en SportZeeland. De coördinatie ligt in handen van SportZeeland en maakt onderdeel uit van TeamNL en het Centrum voor Topsport en Onderwijs Zuid. TalentBoost wil zich veel breder inzetten en richt zich op de lange termijn, op de hele breedte van het veld en op alle talenten in plaats van op individuen die zich tijdelijk in de kijker weten te spelen. Het is in het belang van Zeeland dat we jongeren hier, in onze eigen provincie, sportief perspectief bieden.  

 

Ondernemen is topsport. Juist daarom hebben onze Zeeuwse sporters jou nodig om zich binnen de eigen provincie te ontwikkelen tot (internationale) toppers. Samen tillen we de faciliteiten, de events, de coaching en begeleiding naar een hoger level. En daar krijg je ook wat voor terug.

 

VOEDINGSTIPS IN TIJDEN VAN CORONA
Tijdens deze periode van thuis blijven, thuis trainen en geen wedstrijden is het belangrijk zo fit mogelijk te blijven, zodat je over en aantal weken op vrijwel hetzelfde niveau alles weer kunt oppakken. De beperkingen betekenen improviseren met de training, maar het is ook cruciaal om goed op je voeding te letten. 

 

In de factsheet van TeamNL staat beschreven hoe je op het gebied van voeding kan omgaan met deze situatie. De TeamNL sportdiëtisten en -voedingskundigen staan voor je klaar als je hulp nodig hebt. Bel, mail of app gerust als je vragen hebt en/of een persoonlijk (aangepast) voedingsplan wilt.

 

Meer informatie over TalentBoost :

 

Wat is TalentBoost

TalentBoost auto

Zeeuwse Talentdagen  

Pakket TalentBoost voor ondernemers

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Interview sporter Talentboost programma