Menu

Albert Heijn Sportactie

In september 2017 organiseren Albert Heijn, NOC*NSF en haar partners met talloze Zeeuwse gastvrije sportclubs de Albert Heijn Sportactie, die duizenden mensen de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hen past. Een super initiatief, maar hoe werkt het? 

 

Wat houdt de AH Sportactie 2017 in?

Via een spaaractie kunnen alle klanten bij Albert Heijn drie weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen klanten via de actiepagina www.ahsportactie.nl sportactiviteiten in hun buurt zoeken en boeken. Met één spaarkaart mag de klant tot en met 3 december 2017 vijf keer gratis sporten bij verschillende deelnemende sportclubs naar keuze. Klanten kunnen meerdere spaarkaaten activeren, zowel voor zichzelf als voor anderen. Meld je club aan en verwelkom in het najaar potentiële nieuwe leden.

 

Wat houdt de AH Sportactie 2017 in voor sportclubs?

Iedere sportclub met een KvK-nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen met een volle spaarkaart zich voor kunnen inschrijven. U bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit kunnen inschrijven. Een uitgelezen mogelijkheid voor clubs om op een laagdrempelige manier inwoners van hun gemeente kennis te laten maken met hun sport! Voor sportclubs is het registratieproces extra gemakkelijk gemaakt: voor zowel de AH Sportactie als de Nationale Sportweek registreer je je vereniging via www.clubprofiel.nl.
 

SportZeeland

Terug naar overzicht